Skip to main content

Νίκη-οξυγόνο για τον Ηρακλή

Στο ντεμπούτο του Γιώργου Παράσχου, ο Γηραιός πέρασε από τις Σέρρες, επικρατώντας 1-2 του Πανσερραϊκού, με τα γκολ των Μαχόπ και Μάρα.

Στις Σέρρες, το ματς διεκόπη στο 32` για 35 λεπτά, λόγω βλάβης στους πυλώνες ηλεκτροδότησης, αλλά ο Ηρακλής έσβησε, κατά τα φαινόμενα, μία και καλή τα φώτα της κατηγορίας στους Σερραίους, στέλνοντάς τους ακόμη πιο κοντά στη Football League.

Οι δυο ομάδες είχαν νέους τεχνικούw, αλλά ο Παράσχος ήταν αυτός που χαμογέλασε, καθώς Ο Γηραιός έκανε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

«Μοιραίος» των Σερραίων ο Γεωργιάδης, καθώς στο 13` έχασε τετ-α-τετ και μετά από δυο λεπτά ο Μαχόπ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Η διακοπή έφερε γούρι στον Ηρακλή, καθώς περίπου μετά από 10 λεπτά, στο 40`, ο νεαρός Τριανταφύλλου έκανε ένα ανόητο χέρι στην περιοχή. Ο Σταθόπουλος έδειξε «βούλα» και ο Μάρα έκανε το 0-2.

O Λεοζίνιο με ωραίο σουτ έκανε το 2-1 στο 55`, αλλά οι Σέρρες, παρότι πίεσαν στη συνέχεια, δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν και η επιστοροφή στη Β΄Εθνική μοιάζει πλέον εξαιρετικά πιθανή.