Skip to main content

Νίκη με ανατροπή για Παναθηναϊκό, 2-1 την Γκαμπάλα στο Μπακού (video)

Σκόρερ για το «τριφύλλι» που κατέκτησε το εισιτήριο για τα play-off του Europa League ήταν οι Ρόμπιν Λουντ και Μπράιαν Καμπέθας

Τη νίκη με 1-2 κατέκτησε ο Παναθηναϊκός στο Μπακού κόντρα στην Γκαμπάλα παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τα play-off του Europa League.

Σκόρερ για το «τριφύλλι» ήταν οι Ρόμπιν Λουντ (63΄) και Μπράιαν Καμπέθας (66΄) ενώ για τους Αζέρους είχε ανοίξει το σκορ με αυτογκόλ ο Ροντρίγκο Μολέντο (52΄).

Πλέον οι ''πράσινοι» θα μάθουν τον αντίπαλό τους στην τελευταία φάση πριν την είσοδο στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης, την Παρασκευή και ώρα 14:00 στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν της Ελβετίας.

Οι συνθέσεις:

Γκαμπάλα (Χριχορτσούκ): Μπεζοτόσνι, Γκουρμπάνοβ, Βέρνιντουμπ, Στάνκοβιτς, Μπούλτχαϊς, Χιουσεΐνοβ (75' Α. Μαμάντοβ), Μαλόουν (80' Ε. Μαμάντοβ), Χόλιντεϊ, Ζοζέφ-Μονρόζ, Όζομπιτς, Νταμπό (74' Κονέ).

Παναθηναϊκός (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μολέντο. Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης (62' Καμπέσας), Λουντ, Άλτμαν (56' Λουτσιάνο), Μολίνς (82' Ρέις).