Skip to main content

Νιγηριανός κατείχε και καλλιεργούσε κάνναβη στη Θεσσαλονίκη

Ένας 37χρονος υπήκοος Νιγηρίας συνελήφθη χθες το βράδυ, καθώς κατείχε και καλλιεργούσε κάνναβη σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς ένας αλλοδαπός που κατείχε και καλλιεργούσε κάνναβη σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για έναν 37χρονο υπήκοο Νιγηρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών (καλλιέργεια και κατοχή).

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, ο παραπάνω άντρας κατελήφθη επ’ αυτοφώρω να καλλιεργεί σε περιφραγμένη αγροτική έκταση 1 δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1 μέτρου και 10 εκατοστών.

Ακολούθως σε έρευνα του παραπάνω χώρου διαπιστώθηκε να αποκρύπτει 6 κιλά και 258,8 γραμμάρια αποξηραμένων δενδρυλλίων κάνναβης, καθώς και μία νάιλον συσκευασία που περιείχε 143 γραμμάρια κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.