Skip to main content

Νέτο: «Πιστεύαμε στην πρόκριση, αλλά…»

Στα λάθη του πρώτου ημιχρόνου στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ντάρσι Νέτο.
Κανένα παράπονο δεν μπορεί να έχει ο Άρης για τον αποκλεισμό του από την Μάντσεστερ Σίτι όπως τόνισε ο Ντάρσι Νέτο στις δηλώσεις του.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
 
«Είμαστε στενοχωρημένοι γιατί περιμέναμε ανάλογη εμφάνιση με το Βικελίδης, αλλά δεν έχουμε καιρό να το σκαφτόμαστε έτσι. Καταφέραμε και κάναμε καλή συνολική πορεία. Δυστυχώς, σήμερα, δεχθήκαμε γρήγορα δύο γκολ και μετά το έργο μας έγινε πολύ δύσκολο. Θα μείνουμε στην συγκλονιστική παρουσία και του κόσμου αλλά ξαναλέω και με την δική μας συνολική παρουσία». 
 
Για το αν πίστευε ο Άρης στην πρόκριση: 
 
«Σίγουρα πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε την πρόκριση. Πιστεύαμε ότι με το 0-0 του πρώτου αγώνα, αν κάναμε ένα καλό παιχνίδι θα παίρναμε κάτι. Αλλά στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε πολλά λάθη. Δεν είχαμε ούτε τύχη και με αυτόν τον αντίπαλο που ήθελε την πρόκριση δεν μπορούμε να έχουμε και παράπονο. Η Σίτι είναι η πιο δυνατή ομάδα που παίξαμε φέτος ενώ το κακό είναι ότι την πετύχαμε στην καλύτερή της κατάσταση». 
 
Για την συνέχεια των «κιτρινόμαυρων»:
 
«Πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και να κάνουμε ανάλογες εμφανίσεις με το Γιουρόπα Λιγκ. Είμαστε υποχρεωμένοι να μπούμε στα πλέι οφ».