Skip to main content

Νέτο από τον... Άρη και διπλό στο ΟΑΚΑ

Με δύο γκολ του Βραζιλιάνου, ο Άρης πέτυχε σπουδαίο διπλό στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ και μπήκε στις θέσεις των πλέι οφ

Με κορυφαίο τον Ντάρσι Νέτο, ο οποίος σκόραρε δύο φορές, ο Άρης νίκησε 2-1 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι κίτρινοι, που είχαν σωστό πλάνο, άριστο αγωνιστικό προσανατολισμό και ψυχή, λύγισαν την ΑΕΚ και επανήλθαν στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ έδειχνε αρχικά ότι είχε καλύτερα πατήματα στο γήπεδο, δημιούργησε ορισμένες καλές φάσεις, ο Άρης όμως ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα. Στο 29' οι κίτρινοι εκμεταλλεύτηκαν την ολιγωρία της άμυνας των γηπεδούχων, ο Μίσελ έβγαλε θαυμάσια κάθετη μπαλιά με αποδέκτη τον Νέτο, ο οποίος με σουτ έγραψε το 1-0 και πανηγύρισε έξαλλα.

Η τυχερή ΑΕΚ ισοφάρισε με την εκκίνηση του δευτέρου μέρους, χάρη στο γκολ του Μπλάνκο, αλλά ο Νέτο δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Στο 76', αφού χόρεψε τον Ντιόπ, πλάσαρε άψογα τον Σάχα και έγραψε το 2-1, χαρίζοντας στον Άρη μία τεράστια νίκη.

Το στήσιμο του Γιάννη Μιχαλήτσου, η ψυχή που επέδειξαν οι παίκτες του, ο οριακός χαρακτήρας του αγώνα και ο οίστρος του Νέτο ήταν οι βασικοί λόγοι που οι κίτρινοι έφυγαν με το διπλό από το ΟΑΚΑ και πλέον ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον, καθώς επανήλθαν στις θέσεις των πλέι οφ και έχουν τα εχέγγυα να παραμείνουν σε αυτές.