Skip to main content

Αναλαμβάνει τον Άρη ο Κωστένογλου - Συμφώνησε με Καρυπίδη

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε συνάντηση σήμερα με τον άλλοτε τεχνικό της ΑΕΚ και συμφώνησαν για συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου, δηλαδή μέχρι το 2018.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης έδωσε τα χέρια με τον 47χρονο τεχνικό Νίκο Κωστένογλου, ο οποίος - εκτός απροόπτου- θα αποτελέσει τον νέο προπονητή του ΑΡΗ.

Σύμφωνα με το allaboutaris.com, ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε συνάντηση σήμερα με τον άλλοτε τεχνικό της ΑΕΚ και συμφώνησαν για συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου, δηλαδή μέχρι το 2018.

Ο Κωστένογλου αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι αύριο από την ΠΑΕ και είναι πιθανό να δώσει και το «παρών» στην προπόνηση της ομάδας.

Το βιογραφικό του

Ο Κωστένογλου ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα τη σεζόν 2007-08, ως βοηθός του Λορένζο Σέρα Φερέρ, αναλαμβάνοντας χρέη πρώτου προπονητή τον Φεβρουάριο του 2008. Εκείνη τη χρονιά η Ενωση έχασε μόλις για δύο βαθμούς το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό.

Την επόμενη σεζόν κάθισε στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο οδήγησε για πρώτη φορά στην ιστορία του, στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Ακολούθησε η Λάρισα τον Γενάρη του 2011 χωρίς να πετυχαίνει τον στόχο της παραμονής, γινα επιστρέψει τον Οκτώριο του ίδιου έτος στην ΑΕΚ αντί του Μανόλου Χιμένεθ.

Ακολούθησαν σύντομα διαστήματα στην Ξάνθη το 2012 (Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος) και την Ανόρθωση το 2014 (Φεβρουάριος-Μάιος), ενώ τον Ιούλιο του ίδιου έτους ανελαβε στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Football League, αποχωρώντας τον Δεκέμβριο.