Skip to main content

Νέος μηχανολογικός εξοπλισμός για την αποκομιδή των απορριμμάτων

Το νέο μηχανολογικό εξοπλισμό που θα συμβάλει στην καλύτερη αποκομιδή των απορριμμάτων από τους περιφερειακούς δήμους του νομού Θεσσαλονίκης θα παραλάβει, εκ μέρους των ΟΤΑ του Νομού, ο Δήμαρχος Θεσσα
Το νέο μηχανολογικό εξοπλισμό που θα συμβάλει στην καλύτερη αποκομιδή των απορριμμάτων από τους περιφερειακούς δήμους του νομού Θεσσαλονίκης (έξι τράκτορες και πέντε κοντέινερ) θα παραλάβει, εκ μέρους των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νομού, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος σε ειδική τελετή.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 9 το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας, στο χώρο της Νέας Παραλίας, μπροστά από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Τον εξοπλισμό αγόρασε ο Σύνδεσμος Ο.Τ.Α. Νομού Θεσσαλονίκης με κονδύλιο που ενέκρινε ο προηγούμενος υφυπουργός Εσωτερικών κ. Θανάσης Νάκος και την παράδοσή του θα κάνει ο πρόεδρος του φορέα κ. Γιάννης Ζουρνάς. Η κατασκευή ανατέθηκε στην ΕΛ.Β.Ο.

Τα κοντέινερ και οι τράκτορες συγκροτούν 11 ζεύγη στα οποία θα καταλήγουν τα απορριμματοφόρα των περιφερειακών δήμων του Νομού, ούτως ώστε να μην επιβαρύνονται με συνεχή δρομολόγια προς τον Χ.Υ.Τ.Α. της Μαυροράχης.