Skip to main content

Νέος γραμματέας της ΝΔ ο Λυκουρέντζος

Δια βοής εξελέγη από την Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ ο νέος γραμματέας της, Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο οποίος ήταν ο μόνος υποψήφιος για τη θέση. Επίθεση Σαμαρά στο ΠΑΣΟΚ
Δια βοής εξελέγη από την Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ ο νέος γραμματέας της κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Καθώς ο κ. Λυκουρέντζος ήταν ο μόνος υποψήφιος, προτάθηκε από τον απερχόμενο γραμματέα να μην στηθεί κάλπη και η πρόταση έγινε ομόφωνα αποδεκτή.

Απευθυνόμενος προς τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, ο κ. Λυκουρέντζος είπε ότι «είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε τις ιδέες και το πρόγραμμα του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά που θα δώσει ελπίδα στην χώρα».

Ο κ. Λυκουρέντζος δεσμέυθηκε ότι θα εργαστεί για την ανασυγκρότηση του κόμματος και τη μείωση της κομματικής γραφειοκρατίας και έκλεισε λέγοντας ότι «είναι ώρα να αισθανθούν οι Έλληνες ότι τα στελέχη της ΝΔ είναι δίπλα τους».

Κατά την ομιλία του, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι η ΝΔ έχει σχέδιο «για να βγάλει την οικονομία από τα δεσμά του μνημονίου».

«Κεντρικός στόχος είναι να γίνουμε εξωστρεφείς, να βγούμε από τα στεγανά του κόμματος και να πείσουμε την κοινωνία ότι έχουμε χαράξει τη γραμμή με το χθες, ότι κοιτάμε μόνο μπροστά και ότι έχουμε σχέδιο για να βγάλουμε την οικονομία από τα δεσμά του μνημόνιου», είπε χαρακτηριστικά.

Εξαπολύοντας επίθεση στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε ότι η ΝΔ ως κυβέρνηση ζήτησε συναίνεση, ως αντιπολίτευση πρόσφερε τη συναίνεση, αλλά ποτέ δεν δέχθηκε υποταγή σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ που -όπως είπε- δεν πρόσφερε συναίνεση και υποτάχθηκε.