Skip to main content

Νέοι προορισμοί για τα κρουαζιερόπλοια της Royal Caribbean Cruises

Από το Σεπτέμβριο η Royal Caribbean Cruises ξεκινάει τα νέα της ταξίδια
Το ήδη πλούσιο δίκτυο της Royal Caribbean Cruises, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο της κρουαζιέρας, εμπλουτίζεται με νέους προορισμούς. Συγκεκριμένα, το κρουαζιερόπλοιο "Vision of the Seas" θα αναχωρήσει από τον Πειραιά στις 28 Σεπτεμβρίου και 19 Οκτωβρίου για κρουαζιέρα 12 ημερών για να επισκεφτεί τη Λεμεσό, το μεγαλύτερο λιμάνι και δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κύπρου, την πόλη των παραμυθιών Χάιφα στο Ισραήλ, την Ασντόντ, σημαντικό περιφερειακό βιομηχανικό κέντρο, το Πορτ Σάιντ που ενώνει τη Μεσόγειο με την Ερυθρά θάλασσα, και την ιστορική Αλεξάνδρεια, την αιγυπτιακή μεγαλούπολη με έντονο το ελληνικό στοιχείο και τα αναρίθμητα αρχαία μνημεία, τη Ρόδο, ένα από τα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας, την  Έφεσο και την Κωνσταντινούπολη, ιστορικό και πολιτισμικό κέντρο της Τουρκίας, καθώς επίσης και κέντρο του ελληνισμού για περισσότερα από χίλια χρόνια.

Παρόμοιο ταξίδι θα πραγματοποιήσει και το μικρότερο αλλά εξίσου πολυτελές κρουαζιερόπλοιο "Azamara Journey", που θα επισκεφτεί με 15μερες κρουαζιέρες την Αλεξάνδρεια, το Πόρτ Σάιντ, την Ασντόντ, τη Χάιφα, τη Λεμεσό, την Αντάλια, τη Ρόδο, τη Χίο, τη Μύκονο, τη Σικελία, το Σορέντο και τη Ρώμη. Το κρουαζιερόπλοιο αναχωρεί στις 11 Οκτωβρίου από τον Πειραιά, ενώ το αντίθετο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί με αναχώρηση από τη Ρώμη στις 25 Οκτωβρίου.

Επίσης, το πολυτελές "Brilliance of the Seas" θα ξεκινήσει από τις αρχές του 2010 τις πρώτες κρουαζιέρες στον Αραβικό κόλπο, αφού θα πραγματοποιήσει διαδοχικές κρουαζιέρες στην περιοχή από τις 18 Ιανουαρίου μέχρι και τα τέλη Απριλίου. Συγκεκριμένα, το κρουαζιερόπλοιο θα επισκεφτεί το Ντουμπάι, μια από τις πιο ξεχωριστές πόλεις του κόσμου όπου οι ταξιδιώτες θα μπορούν να επισκεφτούν μεταξύ άλλων το Τζαμί της Τζουμέιρα, το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, καθώς επίσης και τα φημισμένα εμπορικά κέντρα. Η επίσκεψη στο Μουσκάτ του Ομάν θα σας δώσει την δυνατότητα στους επισκέπτες να ζήσουν από κοντά το μουσουλμανικό πολιτισμό μέσα από τα αναρίθμητα αρχαιολογικά μνημεία. Το ταξίδι συνεχίζεται με στάσεις στη Φουτζέιρα και το Αμπού Ντάμπι, μοντέρνες και πολυτελείς πόλεις, που παρόλα αυτά δεν έχουν χάσει την πολιτιστική τους ταυτότητα. Ακολουθεί το Μπαχρέιν, όπου το μοντέρνο και το αρχαίο στοιχείο συνυπάρχουν αρμονικά. Το ταξίδι ολοκληρώνεται με την επιστροφή του κρουαζιερόπλοιου στο Ντουμπάι, όπου οι επιβάτες θα παραμείνουν για ακόμη δύο ημέρες.

Πώς θα πάτε

Στο τουριστικό γραφείο Tsakiridis Loukas Travel (τηλ. 2310-222150) θα βρείτε όλες αυτές τις κρουαζιέρες που σας περιγράψαμε καθώς και άλλες πολλές, αφού το συγκεκριμένο γραφείο ειδικεύεται στο συγκεκριμένο είδος διακοπών.