Skip to main content

Νέο βραβείο για τη σειρά Harmony 1% Plus της ΜΕΒΓΑΛ

Η σειρά προϊόντων «Ηarmony 1% Plus» της ΜΕΒΓΑΛ βραβεύτηκε στην κατηγορία Food με Silver βραβείο, στο πλαίσιο των Packaging Innovation Awards 2016.

Μία σημαντική βράβευση κέρδισε η ΜΕΒΓΑΛ στα βραβεία Packaging Innovation Awards 2016, τα οποία διοργάνωσε η εταιρεία «Boussias Communications». Η εταιρεία βραβεύτηκε στην κατηγορία Food με Silver βραβείο, για την καινοτομία στο σχεδιασμό της συσκευασίας της σειράς προϊόντων «Ηarmony 1% Plus».
 
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, η σειρά Harmony 1% Plus, στην οποία το πολύτιμο ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι συνδυάζεται με υπερ-τροφές και αρχαίους σπόρους, κατέκτησε με την γεύση της τις καρδιές των καταναλωτών και βραβεύτηκε ήδη δύο φορές το 2015 ως καινοτόμο προϊόν.
 
«Αυτή τη φορά η σειρά ξεχώρισε για την πρακτική συσκευασία της, με δυναμικό σχεδιασμό που αποπνέει στυλ και ποιότητα. Ο πρωτοποριακός συνδυασμός μαύρου κυπέλλου με χρυσό αλουμινόφυλλο παραπέμπει στο πολύτιμο περιεχόμενο, ενώ ο περιέκτης που περιλαμβάνει κουταλάκι ενθαρρύνει την εύκολη κατανάλωση του προϊόντος ως ένα μίνι υγιεινό, απολαυστικό γεύμα κάθε στιγμή», συμπληρώνει η ΜΕΒΓΑΛ.
 
«Η κατάκτηση μίας ακόμη βράβευσης αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη και την φροντίδα των ανθρώπων της ΜΕΒΓΑΛ για προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, προσεγμένα σε κάθε λεπτομέρεια», καταλήγει η ανακοίνωση.