Skip to main content

Νέο συμβόλαιο στο Μαρόκο για την Intralot

Συμβόλαιο για την ανάληψη της τεχνολογικής και εμπορικής διαχείρισης των δύο κρατικών λοταριών του Μαρόκου, ύστερα από διαγωνιστική διαδικασία που πραγματοποίησαν από κοινού οι δύο λοταρίες υπέγραψε η
Συμβόλαιο για την ανάληψη της τεχνολογικής και εμπορικής διαχείρισης των δύο κρατικών Λοταριών του Μαρόκου, της  «National Lottery» (Societe de Gestion de la Loterie Nationale) και της «La Marocaine des Jeux et des Sports», ύστερα από διαγωνιστική διαδικασία που πραγματοποίησαν από κοινού οι δύο Λοταρίες υπέγραψε η Intralot.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το συμβόλαιο έχει αρχική διάρκεια πέντε ετών με δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης δύο ετών βάσει κριτηρίων απόδοσης. Η Intralot θα συνεργαστεί με την Omnidata, την κορυφαία εταιρία πληροφορικής της χώρας, η οποία θα συνεισφέρει με την τεχνογνωσία που διαθέτει στην υλοποίηση και ολοκλήρωση των συστημάτων και στις υποστηρικτικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με το συμβόλαιο η Intralot θα εγκαταστήσει το κεντρικό της σύστημα LOTOSTM O/S, το λογισμικό διαχείρισης παιχνιδιών ενώ θα επεκτείνει σημαντικά και το δίκτυο διανομής εγκαθιστώντας περισσότερα από 4.500 τερματικά σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου. Επιπλέον, η Intralot, για πρώτη φορά στο Μαρόκο, θα εισάγει διαδραστικά εναλλακτικά κανάλια τυχερών παιχνιδιών, όπως η κινητή τηλεφωνία και το Internet, μέσω της καινοτόμου πλατφόρμας της B-OnTM.

Σημειώνεται, δε, ότι οι δύο Λοταρίες είναι οργανισμοί οι οποίοι παρέχουν συμπληρωματικές υπηρεσίες και διαχειρίζονται μία ευρεία γκάμα τυχερών παιχνιδιών, όπως αθλητικό στοίχημα, αριθμολαχεία, στιγμιαία λαχεία και παιχνίδια γρήγορων κληρώσεων, μέσω ενός κοινού δικτύου διανομής που αριθμεί περισσότερα από 1.400 σημεία πώλησης σε όλη την μαροκινή επικράτεια.