Skip to main content

Νέο σοκ στον Ηρακλή: Ο Μπουκουβάλας ενεργοποίησε την ποινή βαθμών

Ο πρώην αμυντικός των «κυανόλευκων» προχώρησε σε ενεργοποίηση της ποινής αφαίρεσης βαθμών για οφειλή προς το πρόσωπό του υψους 32.000 ευρώ

Τελειωμό δεν έχουν το τελευταίο διάστημα οι δυσάρεστες ειδήσεις για τον Ηρακλή, η διοίκηση του οποίου έχει, πλέον, περιέλθει σε δεινή θέση.

Η τελευταία κακή είδηση, σύμφωνα με το Metrosport.gr, έρχεται από την πλευρά του Μιχάλη Μπουκουβάλα. Ο πρώην αμυντικός των «κυανόλευκων» προχώρησε σε ενεργοποίηση της ποινής αφαίρεσης βαθμών για οφειλή προς το πρόσωπό του υψους 32.000 ευρώ.

Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ έχει προθεσμία τρεις εργάσιμες ημέρες, ήτοι μέχρι την προσεχή Δευτέρα (3/4), για να διακανονιστεί η οφειλή. Σε διαφορετική περίπτωση θα τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών.

Από εκεί και πέρα, η διαδικασία προβλέπει ότι το επόμενο παιγνίδι της ομάδας, μετά την επιβολή ποινής, δηλαδή αυτό με τον Λεβαδειακό στις 5/4, θα διεξαχθεί κανονικά κι ο Ηρακλής θα έχει προθεσμία πέντε εργάσιμων ημερών (δηλαδή ώς τις 12/4) για να εξοφλήσει τον παίκτη, ώστε να του επιστραφούν και οι βαθμοί.