Skip to main content

Νέο σίριαλ στο ποδόσφαιρο: Απείλησαν τον Τσαχειλίδη, παραιτείται η ΚΕΔ

Είδε δυο άνδρες κάτω από το σπίτι του, ο οποίοι άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν - Υπέβαλαν παραιτήσεις οι τρεις της νέας ΚΕΔ

Λίγες ημέρες μετά τη σύνθεση της επιτροπής εξομάλυνσης μέχρι να αλλάξουν κάποια πράγματα στο καταστατικό της ΕΠΟ και να οδηγηθεί η ομοσπονδία σε εκλογές, ένα νέο περιστατικό ήρθε να καταδείξει το πρόβλημα διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ενα περιστατικό που είχε στόχο τη νέα κεντρική επιτροπή διαιτησίας, την οποία ανέλαβε ο Γιώργος Μπίκας, ο οποίος μαζί με τους Γιάννη Τσαχειλίδη και Δημήτρη Καλύβα θα έκαναν τους ορισμούς των διαιτητών για τα παιχνίδια της Super League.

Σύμφωνα με καταγγελία, χθες το βράδυ, άγνωστοι πήγαν στο σπίτι του Τσαχειλίδη και χτυπούσαν τα κουδούνια, εκτοξεύοντας ύβρεις. Ο ίδιος δεν άνοιξε, βγήκε στο μπαλκόνι και αντίκρισε δυο άνδρες (ο ένας ο φορούσε μαύρο κράνος και ο άλλος ήταν με γκρι τζάκετ), ο οποίοι άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν, κάτι που άκουσαν και τα παιδιά του.

Ο Τσαχειλίδης, μετά το περιστατικό αυτό, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής γνωστοποιώντας στις αρχές την επίθεση που δέχθηκε και επικοινώνησε με τους Γιώργο Μπίκα και Δημήτρη Καλύβα. Από κοινού πήραν απόφαση να παραιτηθούν από τις θέσεις τους.

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί ο πρόεδρος της επιτροπής εξομάλυνσης, Γιάννης Δρόσος, όπως και ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης. Οι τρεις της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, τις οποίες αναμένεται να υποβάλουν και εγγράφως, και μένει να φανεί αν θα γίνουν αποδεκτές.