Skip to main content

Νέα διακοπή ρεύματος στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής

Συνεχίζονται τα προβλήματα με τις αλλεπάλληλες διακοπές ρεύματος στα χωριά Ιερισσός, Νέα Ρόδα, Ουρανούπολη, και Αμμουλιανή, στο τρίτο πόδι Χαλκιδικής.

Παρά τις έντονες αντιδράσεις κατοίκων, ξενοδόχων και επαγγελματιών συνεχίζονται τα προβλήματα με τις αλλεπάλληλες διακοπές ρεύματος στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής.

Από τις 9:30 μέχρι τις 10:30 το βράδυ της Πέμπτης και για πολλοστή φορά τις τελευταίες μέρες η περιοχή έμεινε χωρίς ρεύμα.  Χαρακτηριστικό της τραγικής κατάστασης είναι πως περισσότερες από 25 στιγμιαίες ή πολύωρες έως και 7 ώρες διακοπές ρεύματος έχουν σημειωθεί τις τελευταίες 15 μέρες στα χωριά Ιερισσός, Νέα Ρόδα, Ουρανούπολη, και Αμμουλιανή.

Ήδη οι επαγγελματίες της περιοχής έχουν στείλει επιστολή διαμαρτυρίας προς τη ΔΕΗ, τονίζοντας πως βρίσκνονται σε απόγνωση γιατί δεν μπορούν να δουλέψουν, οι δε τουρίστες που στην αρχή έδειχναν κατανόηση άρχισαν να δυσανασχετούν και να διαμαρτύρονται απειλώντας με αναχωρήσεις.

Οι επαγγελματίες της περιοχής έχουν υποστεί μεγάλο πλήγμα εν μέσω της τουριστικής περιόδου, οι τουρίστες έχουν αγανακτήσει, οι κάτοικοι ταλαιπωρούνται, αλλά οι αρμόδιοι(μάλλον κατ΄όνομα), εν έτει 2015, αδυνατούν να δώσουν λύση στο πρόβλημα...