Skip to main content

Νέο μπαράζ συλλήψεων για διάφορα αδικήματα στη Κ. Μακεδονία

Οι συλλήψεις σε περιοχές της Κ. Μακεδονίας, αφορούν σε υποθέσεις ναρκωτικών, καταδικαστικών αποφάσεων και ενταλμάτων σύλληψης.

Συνελήφθησαν συνολικά έξι άτομα για διάφορα αδικήματα, κατά τη διάρκεια ελέγχων το τελευταίο 24ωρο σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα:

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας 62χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Κατερίνης, για το αδίκημα της έκθεσης σε κίνδυνο.

Συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, ένας 56χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Ρόδου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας 23χρονος υπήκοος Συρίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Κατερίνης, για σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, ένας 68χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 7 ετών και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ, για το αδίκημα της παραχάραξης.

Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας 61χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 μηνών, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης.

Συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία και κατασχέθηκε.