Skip to main content

Νέο μήνυμα Ρέππα στους απεργούς

Κατηγορηματικός ως προς την ψήφιση του νομοσχεδίου για τις αστικές συγκοινωνίες εμφανίστηκε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρης Ρέππας, καλώντας τους απεργούς να σταματήσουν «να δείχν

Κατηγορηματικός ως προς την ψήφιση του νομοσχεδίου για τις αστικές συγκοινωνίες εμφανίστηκε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρης Ρέππας, καλώντας τους απεργούς να σταματήσουν «να δείχνουν τη γροθιά τους στην κοινωνία».

«Το νομοσχέδιο για τις αστικές συγκοινωνίες θα προχωρήσει και θα ψηφιστεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ρέππας.

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι χθεσινή απεργία στο Μετρό πραγματοποιήθηκε κανονικά, παρότι κηρύχθηκε παράνομη με δικαστική απόφαση, ο κ. Ρέππας διεμήνυσε πως όσοι απεργούν παράνομα, θα αντιμετωπίσουν τους φορείς της πολιτείας.

Για μία ακόμη φορά ο υπουργός Υποδομών ζήτησε την κατανόηση του επιβατικού κοινού για την ταλαιπωρία που υφίσταται, επανέλαβε ότι με το νομοσχέδιο κατοχυρώνεται ο δημόσιος χαρακτήρας των αστικών συγκοινωνιών, παρά τις πιέσεις που ασκήθηκαν για ιδιωτικοποίησή τους και υποστήριξε ότι το σχέδιο νόμου είναι προς το συμφέρον των αστικών συγκοινωνιών, των εργαζομένων, των φορέων, αλλά και των επιβατών.