Skip to main content

Νέο μετεγγραφικό μπαμ με Ντάντε Αμαράλ ψάχνει ο ΠΑΟΚ! (vids)

Ο Δικέφαλος προσπαθεί να ενεργοποιήσει τη… βόμβα με τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις.

Στην αναζήτηση ακραίου που θα αποτελέσει την τελευταία μετεγγραφή του συλλόγου και θα συμπληρώσει το ασπρόμαυρο ρόστερ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με το PAOK24, μια από τις περιπτώσεις που απασχολούν έντονα τις τελευταίες ώρες τους ανθρώπους του Δικεφάλου είναι αυτή του Βραζιλιάνου Ντάντε Αμαράλ, ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι στο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας για λογαριασμό των Πανασόνικ Πάνθερς.

Πρόκειται για έναν φοβερό αθλητή, ο οποίος συγκαταλέγεται στους κορυφαίους στο παγκόσμιο βόλεϊ στη θέση του και ο οποίος στα 36 του αποτελεί μία πολύ ποιοτική και συνάμα έμπειρη προσθήκη, έχοντας μία καριέρα γεμάτη σημαντικές διακρίσεις.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ενεργοποιήσει τη… βόμβα με τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις, χωρίς ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή να υπάρχει κάποια συμφωνία.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται κάτω από τη δυσκολία της διαφοράς ώρας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως παρότι υπάρχει μία προσέγγιση της πλευράς του ΠΑΟΚ με αυτή του Βραζιλιάνου στο οικονομικό, θα πρέπει στον... δρόμο για τη συμφωνία να αποσαφηνιστούν πολλές σημαντικές λεπτομέρειες.