Skip to main content

Νέο Lidl ανοίγει στον Εύοσμο

Ένα νέο κατάστημα Lidl, το 16ο στη Θεσσαλονίκη, εγκαινιάζει σήμερα η Lidl Hellas, στο κέντρο του Ευόσμου, επί της οδού Καραολή Δημητρίου 149.

Ένα νέο κατάστημα Lidl, το 16ο  στη Θεσσαλονίκη, εγκαινιάζει σήμερα, Τετάρτη,  17 Μαρτίου, η Lidl Hellas. To νέο κατάστημα βρίσκεται στο κέντρο του Ευόσμου  επί της οδού Καραολή Δημητρίου 149. Η αναπτυξιακή στρατηγική της Lidl Hellas, που διαθέτει δεκάδες καταστήματα ανά την Ελλάδα, προβλέπει τη δημιουργία νέων καταστημάτων κάθε  χρόνο.


Στη νέα πολιτική της Lidl Hellas περιλαμβάνεται η ενίσχυση της παρουσίας της στις γειτονιές με μικρότερα καταστήματα, όπως εν προκειμένω νέο κατάστημα στον Εύοσμο.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, η Lidl δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες να γνωρίσουν την υψηλή ποιότητα, την ασφάλεια και τη σιγουριά στις αγορές τους. « Στα Lidl θα εισπράξετε μια μοναδική αγοραστική εμπειρία και προϊόντα τόσο ιδιωτικής ετικέτας όσο κι επώνυμα σε σταθερές τιμές, χωρίς το κόστος από την επιβάρυνση του ΦΠΑ. Ακόμη, για την ημέρα των εγκαινίων και για 4 εβδομάδες θα ισχύουν απίστευτες προσφορές κι ένα πολύπλευρο πρόγραμμα εκδηλώσεων και αγοραστικών παροχών στους πελάτες με διανομή κουπονιών, δωρεάν καρότσι, κυνήγι θησαυρού, παιχνίδια για τα παιδιά, τροχό της τύχης και τη μεγάλη  κλήρωση το Σάββατο 10.04. με πολλά δώρα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.


Η Lidl εφαρμόζοντας στην στρατηγική της αρχές εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, διαθέτει μέρος των εσόδων στην ένωση ΦΑΟΣ από την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος με την αντίστοιχη σήμανση. Σκοπός της ένωσης είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των παιδιών και η εξάλειψη των κινδύνων στα σχολεία της Δυτικής Θεσσαλονίκης.


«Σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, εμείς στα Lidl θα συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα, επιμονή κι ευθύνη να προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας ποιότητα χωρίς συμβιβασμό και σταθερά χαμηλές τιμές με… διαφορά!», υπογραμμίζει η σχετική ανακοίνωση της Lidl Hellas.