Skip to main content

Νέο κτίριο της Ε.Τ.Ε.

Οι νέες εγκαταστάσεις θα στεγάσουν τις υπηρεσίες πληροφορικής και λειτουργικής στήριξης του ομίλου.
Το υπερσύγχρονο κτίριο πληροφορικής και μονάδων λειτουργικής στήριξης του ομίλου της Εθνικής Τράπεζας στον Γέρακα Αττικής, συνολικής επένδυσης 40 εκατ.ευρώ, εγκαινίασε ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας Τάκης Αράπογλου.

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο κ.Αράπογλου ανέφερε ότι οι εργασίες για την κατασκευή του κτιρίου συνολικής έκτασης 38.000 τμ ξεκίνησαν το 2004 και ολοκληρώθηκαν το 2008, ενώ το data center που δημιουργήθηκε είναι το μεγαλύτερο στην περιοχή των Βαλκανίων, εξυπηρετώντας τα συστήματα πληροφορικής της Εθνικής και σταδιακά τα συστήματα των θυγατρικών του ομίλου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στο νέο κτίριο της τράπεζας εργάζονται περισσότεροι από 900 εργαζόμενοι για τους οποίους έχει ληφθεί μέριμνα για τη δημιουργία ιδανικών συνθηκών εργασίας, διαθέτοντας ακόμη και ιατρική μονάδα με παθολογικό, δερματολόγο και οδοντιατρικό τμήμα, ώστε οι εργαζόμενοι να εξοικονομούν χρόνο στις μετακινήσεις τους.

Ο κ. Αράπογλου επισήμανε ότι με το νέο κτίριο η Εθνική Τράπεζα μαζί με το προσωπικό της και τους 12.500.000 πελάτες της εισέρχεται δυναμικά σε μια νέα εποχή.