Skip to main content

Νέο κρούσμα ασέλγειας με ρασοφόρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Θύμα του 41χρονου ρασοφόρου μια 48χρονη γυναίκα - Τη μετέφερε χωρίς τη θέλησή της από το κέντρο της Θεσσαλονίκης στα Μουδανιά.

Μετά την πολύκροτη υπόθεση με τη σεξουαλική παρενόχληση της νεαρής φοιτήτριας σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ (δείτε εδώ), νέο κρούσμα ασέλγειας από ρασοφόρο σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αυτή τη φορά σε βάρος 48χρονης.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 17 Ιουνίου, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ένας 41χρονος, ρουμανικής καταγωγής, ντυμένος σαν μοναχός, προσέγγισε 48χρονη στο κέντρο της πόλης, την οποία έπεισε να μεταβούν στο αυτοκίνητό του, προκειμένου -όπως της είπε- να της δωρίσει θρησκευτικά είδη.

Μετά την είσοδο της γυναίκας στο αυτοκίνητο και προφασιζόμενος ότι θα επισκεφθούν μοναστήρι στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε να οδηγεί παρά την εναντίωση της 48χρονης.

Κατά την πορεία του οχήματος, ο άντρας προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της γυναίκας, η οποία κατάφερε να διαφύγει από το αυτοκίνητο στην περιοχή των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, όπου κατήγγειλε το συμβάν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Ο 41χρονος εντοπίσθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης την 20-06-2017, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε το προαναφερόμενο αυτοκίνητο, ρούχα κληρικού και ταυτότητα με σφραγίδα Αγίου Όρους επ’ ονόματί του, η οποία ήταν πλαστή, αν και ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι μοναχός σε μοναστήρι της Ρουμανίας.