Skip to main content

Νέο κατάστημα Wind εγκαινιάστηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το νέο κατάστημα βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, στην Τσιμισκή 52 και συνδυάζει την τεχνολογία, τη λειτουργικότητα και την υψηλή αισθητική

Ένα ακόμα υπερσύγχρονο κατάστημα τηλεπικοινωνιών στην πόλη της Θεσσαλονίκης εγκαινίασε η Wind.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, στην Τσιμισκή 52, και συνδυάζει την τεχνολογία, τη λειτουργικότητα και την υψηλή αισθητική με την υπογραφή του μεγαλύτερου διεθνούς αρχιτεκτονικού γραφείου, εξειδίκευσης στο brand & retail design, την Allen International.

Το κατάστημα «χαρακτηρίζεται από μία φιλοσοφία τελείως διαφορετική απ’ ότι είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα, με έμφαση στη φιλικότητα, την καινοτομία, τη διαδραστικότητα και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, στοιχεία που  και  αποτελούν την αιχμή του δόρατος για μια επιτυχημένη πορεία στη λιανική αγορά με στόχο οι επισκέπτες να μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες τους σε ό, τι αφορά στην τεχνολογία και τις τηλεπικοινωνίες».

Aκόμη, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, «ο επισκέπτης/πελάτης απολαμβάνει μια μοναδική εμπειρία είτε μέσα από τις διαδραστικές οθόνες αφής και το ειδικό λογισμικό που έχει δημιουργήσει η wind, είτε με τη βοήθεια της εξειδικευμένης ομάδας του καταστήματος, ώστε να εξερευνήσει τις επιλογές του στην κινητή, τη σταθερή και το Internet σε κάθε πιθανό συνδυασμό να συγκρίνει live τις smartphones  που τον ενδιαφέρουν και να προσαρμόσει απόλυτα τις επιλογές του στις ανάγκες του».

Στο νέο κατάστημα Wind, θα βρείτε super προσφορές:  

Το 4G smartphone Huawei P9 Lite από 269 ευρώ ΜΟΝΟ 229,00 ευρώ, με 8πύρηνο επεξεργαστή 2GHZ, οθόνη 5.2'', κάμερα 13MP, και RAM 2GB.
Το 4G smartphone Lenovo K5 Note από 249 ευρώ ΜΟΝΟ 199,00 ευρώ, με 8πύρηνο επεξεργαστή 1.8GHz, οθόνη IPS 5.5" και κάμερα 13MP.
Το WiFi Tablet Samsung Galaxy Tab 4,  MONO 59,90 ευρώ, με 4πύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, οθόνη TFT 7.0", κάμερα 3MP, και RAM 1GB.
Τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας Samsung Gear VR, ΜΟΝΟ 49,00 ευρώ, για μια απίστευτη εμπειρία 3D videos, 3D παιχνιδιών & 3D εφαρμογών

«Όλοι στο νέο μας κατάστημα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα βήμα μπροστά στο μέλλον και να εξερευνήσουν τις νέες δυνατότητες που η τεχνολογία και οι τηλεπικοινωνίες μπορούν να τους προσφέρουν. Μέσα από διαδραστικές οθόνες αφής έχουν τη δυνατότητα να ερευνούν τις επιλογές τους στην κινητή, τη σταθερή και το Internet, να συγκρίνουν κάθε πιθανό συνδυασμό και να επιλέγουν τον καλύτερο. Είμαστε συνεχώς δίπλα στους πελάτες μας για να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, ισάξια των προιόντων και υπηρεσιών της Wind. Χτίζουμε καθημερινά σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους που μας επισκέπτονται και μας προτιμούν. Θέλουμε οι  πελάτες μας να αισθάνονται σίγουροι, ότι έχουν κάνει τη σωστή επιλογή και έχουν καλύψει απόλυτα τις ανάγκες επικοινωνίας τους», υπογράμμισε ο υπεύθυνος του καταστήματος κος Λαμπράκος.