Skip to main content

Νέο κατάστημα Η&Μ στο City Gate Θεσσαλονίκης

Η Η&Μ διαθέτει 10 καταστήματα σε Αθήνα, 2 στη Λάρισα και 2 στη Θεσσαλονίκη.

Η Η&Μ, Hennes & Mauritz, η διεθνής εταιρεία μόδας, θα προσφέρει τις στιλιστικές της προτάσεις προσθέτοντας 1 ακόμη κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, στο εμπορικό κέντρο City Gate. Το νέο κατάστημα θα ανοίξει τις πόρτες του στις 12 Νοεμβρίου, στις 11 πμ, με 2 καινούρια concept για τους καταναλωτές της Θεσσαλονίκης: H&M BIB & Divided Black. 


«Είμαστε χαρούμενοι που παρουσιάζουμε στους ενημερωμένους πελάτες μας το πρώτο κατάστημα σε εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Καθώς η εμπορική ιδέα της εταιρείας μας είναι να προσφέρει την τελευταία λέξη της μόδας σε προσιτές τιμές, στόχος μας είναι να δημιουργούμε ένα φιλόξενο και συναρπαστικό περιβάλλον μέσα από καθημερινές παραλαβές, ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών, καθώς και 2 νέα concepts για την Θεσσαλονίκη», αναφέρει ο Ingvar Larsson, country manager of Greece  σε σχετική ανακοίνωση του ομίλου.


Σε μια έκταση περίπου 1250 τ.μ., 2 ορόφων, θα διατίθεται μια μεγάλη γυναικεία συλλογή με εσώρουχα και accessories, όπως επίσης ρούχα για μέλλουσες μαμάδες, μωρά, παιδιά, για κυρίες που το μεγάλο μέγεθος είναι στη μόδα και τέλος για νεαρούς trendsetters. Το κατάστημα θα λειτουργεί Δευτέρα-Παρασκευή 9:00-21:00 και Σάββατο 9:00-20:00 για όλες τις γυναίκες και τους νεαρούς πελάτες της.
Η Η&Μ διαθέτει άλλα 2 καταστήματα στη Θεσσαλονίκη. Μέσα από τα 10 καταστήματα που βρίσκονται στην Αθήνα και 2 στη Λάρισα και συνδυάζοντας διαφορετικά fashion concept, ο στόχος είναι πάντα να προσφέρουμε στους πελάτες την τελευταία λέξη της μόδας στις καλύτερες τιμές και πολλές εκπλήξεις.


Αυτή τη σεζόν, η ομάδα σχεδιασμού εστίασε στον καλό τρόπο ραφής, νοσταλγώντας παραδοσιακά στυλ με ραφιναρισμένο κοψίματα, λεπτομέρειες και τελειώματα και ταυτόχρονα κοιτώντας μπροστά με πρωτοποριακά φόρμες και αναλογίες. «Η καλή ραφή έρχεται και πάλι στο προσκήνιο της μόδας. Ο κλασσικός τρόπος ραφής αποτελεί την προφανή επιλογή, αλλά πιο ενημερωμένος και αναδομημένος», αναφέρει η Ann-Sofie Johansson, Head of Design της Η&Μ.