Skip to main content

Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα της Pizza Fan στην Ξάνθη

Η εταιρεία επεκτείνει το δίκτυό της στη Βόρεια Ελλάδα - Το νέο υποκατάστημα της Ξάνθης βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, στην οδό Λευκίππου 8Α

Νέο κατάστημα στην Ξάνθη εγκαινίασε χθες Τρίτη η μεγαλύτερη αλυσίδα pizza delivery της χώρας, PIZZA FAN, επεκτείνοντας, έτσι, το δίκτυό της στη Βόρεια Ελλάδα. Η αλυσίδα μετρά, πλέον, πέντε σημεία πωλήσεων στην περιοχή: δύο στη Θεσσαλονίκη, ένα στην Καβάλα, ένα στην Αλεξανδρούπολη και το νέο στην Ξάνθη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «το νέο υποκατάστημα, Νο65 στη χώρα, βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, στην οδό Λευκίππου 8Α, και φέρνει στην πόλη τη μεγαλύτερη ποικιλία από ζύμες και μεγέθη πίτσας, μοναδικές γεύσεις αλλά και νέες χαμηλότερες τιμές για παραλαβή από το κατάστημα.

Δίνοντας απόλυτη έμφαση στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή των προϊόντων της, η PIZZA FAN  επιλέγει μόνο αυθεντικά τυριά φυσικής ωρίμανσης, φρέσκα λαχανικά, επώνυμα ελληνικά αλλαντικά και ελαιόλαδο από την Καλαμάτα για να μπορεί να εγγυηθεί πανελλαδικά ένα προϊόν με ιδιαίτερα υψηλές προδιαγραφές».