Skip to main content

Νέο φιρμάνι για τον Ηρακλή: Κατάπτωση της εγγυητικής αποφάσισε η ΕΕΑ!

Η Επιτροπή αποφάσισε τη μερική κατάπτωση της εγγυητικής του «Γηραιού» ώστε να πληρωθούν χρέη προς τον Κυριακίδη αλλά και σε δύο εταιρείες

Την μερική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του Ηρακλή αποφάσισε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ώστε με αυτό τον τρόπο να πληρωθούν χρέη προς τον Παύλο Κυριακίδη και τις εταιρείες «Planet Europe Management Ltd» και «Α.Κ. Μπαρμπόπουλος και σια ΒΕ.Τ.Τ. ξενοδοχειακες επιχειρησεις».

Σύμφωνα με το «Sport24», οι συγκεκριμένες οφειλές που ήταν της τάξης των 70.000 ευρώ συνολικά εξοφλήθηκαν με χρήματα της εγγυητικής η οποία όμως, πρέπει εντός 15 ημερών να καλυφθεί αλλιώς ο Ηρακλής κινδυνεύει με πρόστιμο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη οφειλή λοιπόν, δεν επηρεάζει τον φάκελο της αδειοδότησης που έχει καταθέσει ο «Γηραιός» στην ΕΠΟ.

Παράλληλα η «κυανόλευκη» ΠΑΕ αθωώθηκε για την υπόθεση στοιχηματισμού στο παιχνίδι με την Βέροια.

Η σχετική απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού:

4. «Αίτηση του αθλητή Παύλου Κυριακίδη και των εταιρειών «PLANET EUROPE MANAGEMENT LTD» και «Α.Κ. ΜΠΑΡΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΒΕ.Τ.Τ. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908.

α) ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ

β) ΜΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ»

14.ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα».