Skip to main content

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην ΕΝΚΛΩ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγη επιτέλους στην Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία. Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο κ.Ιωάννης Μουσουλίδης.
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγη στην από διακοπή έκτακτη γενική συνέλευση της 24/03/2010 της εταιρίας Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία, το οποίο συνήλθε σε πρώτη συνεδρίαση και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

1. Μουσουλίδης Ιωάννης του Νικολάου - Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος (εκτελεστικό μέλος)

2. Κωστάκης Παναγιώτης του Πέτρου - Αντιπρόεδρος (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος)

3. Θεοδώρου Ευάγγελος του Αριστόδημου - Μέλος (εκτελεστικό μέλος)

4. Βασιλείου Ζωή του Δημητρίου - Μέλος (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος)

5. Τζέλλας Ελευθέριος του Βαΐου - Μέλος (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος)

Το Διοικητικό Συμβούλιο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 22 παρ. 2 του καταστατικού της εταιρίας, αποφάσισε τη μη συμπλήρωση του μη αποδεχθέντος τη εκλογή του από την Γενική Συνέλευση έκτου (6) μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως η εν λόγω μη αποδοχή έγινε γνωστή με την από 24/03/2010 ανακοίνωση της εταιρίας. Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο όρισε την εκπροσώπηση της εταιρίας, εξέτασε την πορεία της, διαπίστωσε την οριακή θέση στην οποία βρίσκεται και θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε, εφόσον τηρηθούν οι προϋποθέσεις χρηματοδότησης, να αναδιαρθρώσει τη δράση της εταιρίας προκειμένου να διασφαλιστεί η επιβίωση της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ανακοίνωσε ότι, λόγω επίσχεσης εργασίας του προσωπικού, δεν καθίσταται δυνατή η δημοσίευση των οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2009 μέχρι 31 Μαρτίου 2010. Η δημοσίευση θα γίνει αμέσως μόλις αυτό καταστεί δυνατό.