Skip to main content

Νεκρός στην Κίνα ο Ιβοριανός ποδοσφαιριστής Σεΐκ Τιοτέ

Ο Τιοτέ κατέρρευσε την ώρα της προπόνησης στην Beijing Enterprises και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αναίσθητος, ενώ λίγες ώρες μετά κατέληξε.

Τη ζωή του έχασε το απόγευμα της Δευτέρας ο ποδοσφαιριστής Σεΐκ Τιοτέ. Ο Ιβοριανός μέσος λιποθύμησε μέσα στο γήπεδο κι ενώ έκανε προπόνηση στην Beijing Enterprises (στην οποία ανήκε από τις αρχές του 2017 και μετρούσε 11 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία του κινεζικού πρωταθλήματος).

Την είδηση αρχικά ανακοίνωσε ένα tweet, από λογαριασμό που ασχολείται με τις μεταγραφές στην Κίνα.

Συγκεκριμένα, την ώρα που μοιράζονταν οι σαλιάρες για να χωριστούν οι παίκτες σε ομάδες, ο Τιοτέ κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αναίσθητος. Ώρες μετά ο 30άχρονος ποδοσφαιριστής έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας το παγκόσμιο ποδόσφαιρο σε θλίψη.

Η πληροφορία δεν είχε επιβεβαιωθεί ή διαψευστεί από τον κινέζικο σύλλογο, ενώ η ιστοσελίδα της ομάδας ... έπεσε. Τελικά μετά από πάμπολλες διαρροές στο διαδίκτυο, λίγο μετά τις 18:30 (ώρα Ελλάδας) ο Ιταλός μάνατζερ του επιβεβαίωσε την τραγική είδηση πως ο Τιοτέ απεβίωσε.

«Με βαθιά λύπη μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο πελάτης μου, Σεΐκ Τιοτέ, έφυγε από τη ζωή νωρίτερα μέσα στην ημέρα, αφότου κατέρρευσε στην προπόνηση με τον σύλλογό του, Μπέιτζινγκ Έντερπραϊζις. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω προς στιγμήν και ζητούμε σεβασμό για την οικογένειά του σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Ζητούμε για τις προσευχές σας», τα λόγια του Εμανουέλε Παλαντίνο.