Skip to main content

Αυτοκτόνησε ο Αμερικανός ηθοποιός του Glee, Μαρκ Σάλινγκ

Ο Μαρκ Σάλινγκ είχε κατηγορηθεί τον περασμένο Δεκέμβριο για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και είχε ομολογήσει την ενοχή του.

Σοκ στο Χόλυγουντ, καθώς ο Αμερικανός ηθοποιός Μαρκ Σάλινγκ, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του Puck στην τηλεοπτική σειρά «Glee», βρέθηκε νεκρός στο Λος Άντζελες, σε ηλικία 35 ετών.

Το άψυχο σώμα του 35χρονου ηθοποιού βρέθηκε κρεμασμένο από ένα δέντρο σε απόσταση περίπου έξι μιλίων από το σπίτι του στο Σάνλαντ του Λος Άντζελες. Παρότι οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για αυτοκτονία, όπως αποκάλυψε το TMZ, δεν βρέθηκε σημείωμα και το πτώμα βρέθηκε από καθαρή τύχη. Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη.

Ο Μαρκ Σάλινγκ είχε κατηγορηθεί τον περασμένο Δεκέμβριο για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και είχε ομολογήσει την ενοχή του. Αρχικά ο ηθοποιός αντιμετώπιζε ποινή ως και 20 ετών, όμως όλα έδειχναν πως η ποινή του θα ήταν τεσσάρων με επτά ετών, με 20ετή αναστολή. Το κατηγορητήριο ήθελε τον Αμερικανό ηθοποιό να συλλαμβάνεται έχοντας στην κατοχή του 50.000 φωτογραφίες 600 βίντεο με υλικό που έδειχνε σεξουαλική κακοποίηση μικρών παιδιών.

«Ήταν ένας ευγενής και αγαπητός άνθρωπος, ένας άνθρωπος με μεγάλη δημιουργικότητα, που έκανε ό, τι καλύτερο μπορούσε για να αποκαταστήσει κάποια σοβαρά λάθη και σφάλματα», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της οικογένειας του ηθοποιού.