Skip to main content

Νεκρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Δευτέρας ο 31χρονος Μεξικανός ποδοσφαιριστής της ομάδας, Αντόνιο Ντε Νίγκρις, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.
Θρήνος στην ΠΑΕ ΑΕ Λάρισα, στους φιλάθλους της, αλλά και σε όλη τη φίλαθλη χώρα, μετά το θάνατο του 31χρονου  Μεξικανού ποδοσφαιριστή της ομάδας, Αντόνιο Ντε Νίγκρις, ο οποίος εξέπνευσε τα ξημερώματα (3:30) της Δευτέρας.

Ειδικότερα, ο ποδοσφαιριστής αισθάνθηκε δυσφορία στον ύπνο του και η σύζυγος του κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο. Ο παίκτης, άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Στην πατρίδα του  Ντε Νίγκρις, ο θάνατός του έγινε αμέσως πρώτο θέμα, ενώ τα αίτια θανάτου αναμένεται να γίνουν γνωστά αύριο, οπότε και θα γίνει η νεκροψία και η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Μεξικανού.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λάρισας

«Η οικογένεια της ΑΕΛ θρηνεί από σήμερα τα ξημερώματα για τον αδόκητο χαμό του 31χρονου διεθνή Μεξικανού ποδοσφαιριστή της, Αντόνιο Ντε Νίγκρις. Με βαθύτατη οδύνη, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ, απευθύνουν τα συλλυπητήριά τους στους οικείους του και ειδικότερα στη σύζυγό του Σόνια και την 5χρονη κορούλα του, Μιράντα. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του διενεργείται νεκροψία στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας».