Skip to main content

Νεκρό 11χρονο αγόρι σε τροχαίο

Eνα 11χρονο αγόρι σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του οικισμού Παληό στην Καβάλα, όταν ανετράπη το επαγγελματικό φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγού
Eνα 11χρονο αγόρι σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του οικισμού Παληό στην Καβάλα. Ελαφρά τραυματίστηκαν ο πατέρας του 11χρονου και ο μεγαλύτερος αδελφός του, οι οποίοι μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Καβάλας.

Το τροχαίο έγινε, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ανετράπη το επαγγελματικό φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας, ενώ κινούνταν προς Θεσσαλονίκη φορτωμένο με καλαμπόκι.

Κατά τη σύγκρουση ο μικρότερος γιος πετάχτηκε έξω από όχημα χτύπησε στο οδόστρωμα και καταπλακώθηκε από το καλαμπόκι με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Ο πατέρας και ο μεγαλύτερος γιος που ήταν εγκλωβισμένοι στην καμπίνα του αυτοκινήτου δεν μπόρεσαν να σπεύσουν σε βοήθεια.

Τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και ισχυρή αστυνομική δύναμη έφτασε στον τόπο του δυστυχήματος, ενώ τα συνεργεία της Εγνατίας ΑΕ προσπαθούσαν να καθαρίσουν το οδόστρωμα από τις μεγάλες ποσότητες καλαμποκιού.