Skip to main content

Νεφώσεις στη Βόρεια Ελλάδα - Άνοδος της θερμοκρασίας από αύριο

Στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις πρώτες πρωινές ώρες, κατά τόπους ισχυρές.

Καλός καιρός θα επικρατεί σήμερα σε όλη τη χωρά με λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι στη Βόρεια Ελλάδα θα είναι ενισχυμένοι. Αίθριος καιρός αναμένεται και το Σαββατοκύριακο με τον υδράργυρο να καταγράφει μικρή άνοδο.

Στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις πρώτες πρωινές ώρες, οι οποίες πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία βελτίωση. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί Βρειοδυτικοί 3 με 5 πρόσκαιρα και τοπικά έως 6 μποφόρ. Εξασθένηση το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 εως 31 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.

Αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας αναμένονται σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς.