Skip to main content

Νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη - Τους 27 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές προβλέπονται στη Μακεδονία και τη Θράκη- Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 27 βαθμούς Κελσίου

Aραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές και τοπικά περιορισμένη θα είναι σήμερα η ορατότητα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες σήμερα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές προβλέπονται και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη παρουσιάζονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στη Μακεδονία τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.