Skip to main content

Νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη - Χιόνι στα ορεινά της Χαλκιδικής

Στην πόλη, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 06 βαθμούς Κελσίου.

Σήμερα, Τετάρτη στο βόρειο Αιγαίο, τη Χαλκιδική, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά και τη δυτική Κρήτη αναμένονται τοπικές βροχές στα πεδινά και χιόνια κατά τόπους στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια.

Tοπικές νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 06 βαθμούς Κελσίου.

Αντίστοιχα και στις υπόλοιπες περιοχές της Μακεδονίας και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Στη Χαλκιδική αναμένονται τοπικές βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 06 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους ισχυρός νωρίς το πρωί.