Skip to main content

Νεφώσεις σήμερα στη Βόρεια Ελλάδα - Έως 13 βαθμούς η θερμοκρασία

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα και μόνο στα δυτικά και βόρεια θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα με ομίχλες τις πρωινές ώρες και τις βραδινές ώρες κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στα δυτικά και νότια 6 με 7 και τοπικά στο Ιόνιο 8 μποφόρ.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Μακεδονία όπου είναι πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς βροχές κυρίως στην κεντρική Μακεδονία. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα και θα σημειωθούν ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικών διευθύνσεων 3 με 4 πρόσκαιρα τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 και από το μεσημέρι τοπικά έως 5 μποφόρ .Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.