Skip to main content

Νεφώσεις με τοπικές βροχές προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ - Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 5 βαθμούς κελσίου.

Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές θα εκδηλωθούν σήμερα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ενώ χιόνια θα πέσουν σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Παγετός θα επικρατήσει κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά ενώ οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Ειδικότερα, στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 5 βαθμούς κελσίου.

Χιονοπτώσεις αναμένεται να σημειωθούν στα ορεινά - ημιορεινά σε περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο όπου θα είναι κατά τόπους πυκνές και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Στην ευρύτερη περιοχή Μακεδονίας - Θράκης, οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως και 5 βάθμού Κελσίου ενώ στη δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.