Skip to main content

Νεφώσεις με τοπικές βροχές από το μεσημέρι στη χώρα

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως 16 βαθμούς.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται σήμερα στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Στη Μακεδονία αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Στη Θράκη αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν με τοπικές βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 18 βαθμούς κελσίου.