Skip to main content

Νεφώσεις με πιθανότητα βροχοπτώσεων σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Το απόγευμα είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές ή σποραδικοί όμβροι - Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Tοπικές βροχές σήμερα στα δυτικά και κυρίως στο Ιόνιο σποραδικές καταιγίδες. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοδυτικά. Στα υπόλοιπα αραιές ομίχλες στα βόρεια και τοπικές βροχές ή σποραδικοί όμβροι το απόγευμα με βελτίωση τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, ενώ στο Αιγαίο βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το απόγευμα είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές ή σποραδικοί όμβροι. Βελτίωση τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Από τα δυτικά βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή σποραδικοί όμβροι κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία. Βελτίωση τις βραδινές ώρες.  Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.