Skip to main content

Νεφώσεις με πιθανότητα βροχών σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Bροχές και καταιγίδες, αναμένονται σήμερα στα δυτικά όπου τα φαινόμενα θα είναι πιθανώς κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν με πιθανότητα για τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη δυτική Μακεδονία, όπου τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά και από το μεσημέρι στη Θράκη, την ανατολική Μακεδονία και πιθανόν στην κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 και βαθμιαία τα ανατολικά 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 και στα ανατολικά πιθανόν 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.