Skip to main content

Νεφώσεις με χιονόνερο αναμένονται σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 6 βαθμούς Κελσίου - Ο καιρός προβλέπεται να βελτιωθεί στην πόλη σταδιακά από το μεσημέρι.

Την Τετάρτη στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα αναμένονται τοπικές βροχές ή χιονόνερο και χιόνια στα ορεινά και τα ημιορεινά των ηπειρωτικών περιοχών και της Κρήτης. Στα νότια πιθανώς να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Από το μεσημέρι και από τα βόρεια αναμένεται σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί στο Αιγαίο 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Παγετός αναμένεται στα ηπειρωτικά τοπικά ισχυρός στα βόρεια το πρωί και το βράδυ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με χιονόνερο ή ασθενείς χιονοπτώσεις. Ο καιρός προβλέπεται να βελτιωθεί σταδιακά από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην κεντρική Μακεδονία, όπου θα σημειωθούν χιονόνερο στα θαλάσσια-παραθαλάσσια και χιονόνερο ή χιόνι στα υπόλοιπα Σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 6 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά, όπου θα σημειωθούν ασθενείς βροχές ή χιονόνερο. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και πιθανόν και σε περιοχές στα βόρεια πάνω από τα 500 μέτρα. Σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά έως 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.