Skip to main content

Νεφώσεις και βροχές στη Θεσσαλονίκη με πιθανή χιονόπτωση στα ορεινά

Στην Μακεδονία και Θράκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως από το βράδυ, με σποραδικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές προβλέπονται για σήμερα, κυρίως από το απόγευμα, οπότε θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες στις δυτικές και νότιες κυρίως θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά. Από το βράδυ τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Από το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -02 έως 7 βαθμούς κελσίου.

Στην Μακεδονία και Θράκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως από το βράδυ, με σποραδικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, κυρίως στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -05 έως 8 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Από το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από τη νύχτα σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς κελσίου.