Skip to main content

Νεφώσεις και βροχές σήμερα - Έως 23 βαθμούς η θερμοκρασία

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από τις μεσημβρινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται σήμερα αρχικά στα βορειοανατολικά και από τις μεσημβρινές ώρες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 που από το απόγευμα στα βόρεια θα φθάνουν τα 6 μποφόρ.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα ανατολικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στα ανατολικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από τις μεσημβρινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση θα υπάρξει το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με τοπικές βροχές και πιθανότητα καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς κελσίου.