Skip to main content

Νεφώσεις και τσουχτερό κρύο και σήμερα σε όλη τη χώρα

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες μέχρι το μεσημέρι κυρίως στα ανατολικά όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές βροχές.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην ανατολική νησιωτική χώρα αναμένονται για σήμερα.

Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Βαθμιαία βελτίωση από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Παγετός κατά τόπους στα βόρεια Ηπειρωτικά νωρίς το πρωί και τη νύχτα.

Στη δυτική Μακεδονία προβλέπονται νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι και από τα δυτικά. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες μέχρι το μεσημέρι κυρίως στα ανατολικά όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες μέχρι το απόγευμα με μικρή πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 14 βαθμούς Κελσίου.