Skip to main content

Νεφώσεις και τοπικές βροχές το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη.

Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα με πρόσκαιρους όμβρους στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά τις απογευματινές ώρες, στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά πρόσκαιροι όμβροι και σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, το μεσημέρι και το απόγευμα νότιοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασια κυμαίνεται από 17 εως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικα αιθριος, ενώ από το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι και στα δυτικά και τα βόρεια πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί το μεσημέρι και το απόγευμα νότιοι μέχρι 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 17 εως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος ο καιρός, τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις οπότε και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι πνέουν δυτικοί 3 με 4 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία πνέει από 18 εως 30 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις. Στη Θεσσαλία οι νεφώσεις κατά περιόδους θα είναι αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι, μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα νότια δυτικοί 4 με 5 Μποφόρ και η θερμοκρασία κυμαίνεται από 15 εως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη γενικά αίθριος ο καιρός, τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στην Κρήτη. Οι άνεμοι πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 21 εως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησια ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος ο καιρός, νεφώσεις θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι στα βόρεια πνέουν ασθενείς μεταβλητοί, στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 19 εως 28 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Κυριακή στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά και το βόρειο Αιγαίο αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη με πρόσκαιρους όμβρους και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Η άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασια χωρίς αξιόλογη μεταβολή.