Skip to main content

Νεφώσεις και πιθανότητα βροχών στη Θεσσαλονίκη - Πέφτει η θερμοκρασία

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 21 βαθμούς.

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται για σήμερα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά εκτός της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές 3 με 5 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 21 βαθμούς.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, κυρίως στα βόρεια και ανατολικά, με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα δυτικά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς.