Skip to main content

Νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα το πρωί σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες στην πόλη ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες αναμένονται σήμερα, Πέμπτη. Τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά και το πρωί στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου σποραδικές καταιγίδες. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες το πρωί στα Ηπειρωτικά.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ .Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στα ανατολικά τις πρωινές ώρες τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά νότιοι 5 με 7 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.