Skip to main content

Σποραδικές βροχές στη Θεσσαλονίκη, έως 23 βαθμούς η θερμοκρασία

Το απόγευμα στην πόλη προβλέπονται σποραδικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσ

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις θα παρατηρηθούν σήμερα σ’ όλη τη χώρα, με τη θερμοκρασία να καταγράφει μικρή πτώση, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στα βόρεια της χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, γεγονός το οποίο θα «οδηγήσει» τον υδράργυρο σε μικρή πτώση.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες προβλέπονται για τη Βόρεια Ελλάδα. Το μεσημέρι και το απόγευμα, κυρίως στη Μακεδονία, θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου και στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη Θεσσαλονίκη. Για το μεσημέρι και το απόγευμα προβλέπονται σποραδικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αθήνα, υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων τοπικών βροχών, κατά τη διάρκεια των απογευματινών ωρών. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.