Skip to main content

Νεφώσεις και δυνατοί άνεμοι σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6, στον Θερμαϊκό τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες.

Bροχές και καταιγίδες αναμένονται σήμερα κυρίως στην κεντρική και νότια χώρα. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα βελτιωθούν. Βαθμιαία επικράτηση βορειοδυτικών ανέμων 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6, στον Θερμαϊκό τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται επίσης παροδικές νεφώσεις. Τη νύχτα στη δυτική Μακεδονία τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στην κεντρική Μακεδονία 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.