Skip to main content

Νέες περιπτώσεις πολιτικών στο μικροσκόπιο του εισαγγελέα του ΣΔΟΕ

Οι πρωταγωνιστές των υποθέσεων δεν έχουν απασχολήσει ποτέ κατά το παρελθόν τα πρωτοσέλιδα. Εντοπίστηκαν κενά στα πόθεν έσχες, ανακοινώσεις ενδεχομένως και κατά τη διάρκεια του επόμενου δεκαημέρου.
Η Voria.gr το είχε γράψει σχετικά από την περασμένη Δευτέρα. Ο εισαγγελέας του ΣΔΟΕ διερευνά τις περιπτώσεις συγκεκριμένων βουλευτών και πρώην υπουργών, οι οποίοι εντοπίστηκαν να έχουν πολλά "κενά" στα πόθεν έσχες τους, σε σχέση με την πραγματική περιουσιακή τους κατάσταση. Μάλιστα, είχε προαναγγείλει ότι αυτή τη στιγμή «δένονται» οι περιπτώσεις πέντε πολύ γνωστών πολιτικών, οι οποίοι έχουν βρεθεί με μεγάλα ανοίγματα. Σημαντική διευκρίνιση: Οι υποθέσεις αυτές δεν αφορούν τις ήδη γνωστές, οι οποίες έχουν απασχολήσει πολλάκις την επικαιρότητα, με διάφορες αποκαλύψεις αλλά και «αποκαλύψεις».

Πρόκειται για νέες περιπτώσεις, οι οποίες, αν και όποτε δουν το φως της δημοσιότητας, θα προκαλέσουν πολύ μεγάλο θόρυβο. Κι αυτό γιατί οι πρωταγωνιστές τους δεν είχαν απασχολήσει ποτέ κατά το παρελθόν τα πρωτοσέλιδα για τέτοιου είδους ζητήματα. Ο ΣΔΟΕ έχει προχωρήσει πάρα πολύ τις έρευνες και υπολείπονται κάποιες κρίσιμες λεπτομέρειες, για να προχωρήσουν για τα περαιτέρω. Δεν αποκλείεται αυτό να γίνει μέσα στο προσεχές δεκαήμερο, όπερ σημαίνει ότι η εβδομάδα που διανύεται θα είναι μια από τις κρισιμότερες του τελευταίου καιρού.

Ήδη, κάποια ονόματα έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά - και όχι μόνο - γραφεία, αλλά μέχρι να οριστικοποιηθούν οι υποθέσεις, εννοείται ότι δεν μπορεί να δημοσιευθεί τίποτα, για ευνόητους λόγους.