Skip to main content

Καταγγελίες για παρενόχληση νέων γυναικών στην περιοχή της Ροτόντας

Μπορεί η διακίνηση ναρκωτικών να έχει μειωθεί λόγω της αυξημένης αστυνομικής επέμβασης, ωστόσο, κρούσματα παρενόχλησης έρχονται στο προσκήνιο.

Σε καταγγελία για παρενόχληση διερχομένων από τους πωλητές ναρκωτικών, και ειδικότερα των νέων γυναικών προχώρησε ο Σύλλογος κατοίκων περιοχής Ροτόντας και φίλων του Μνημείου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μπορεί η ένταση του φαινομενου διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή να έχει μειωθεί λόγω της αυξημένης αστυνομικής επέμβασης, ωστόσο εμφανίστηκαν κρούσματα παρενόχλησης περαστικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το φαινόμενο διακίνησης ναρκωτικών στη περιοχή της Ροτόντα συνεχίζει τη πορεία του. Λόγο της αυξημένης αστυνομικής επέμβασης η ένταση του έχει μειωθεί σε σχέση με το προηγούμενο φθινόπωρο/χειμώνα όπου και σημειώθηκαν ξεκαθαρίσματα λογαριασμών μέσα από πράξεις πυροβολισμών και μαχαιρωμάτων.

Το νέο φαινόμενο της παρούσας στιγμής είναι η παρενόχληση διερχομένων από τους πωλητές ναρκωτικών, και ειδικότερα των νέων γυναικών.

Συμπεριφορές έντονων αντιπαραθέσεων, διακίνησης ναρκωτικών, και διατάραξης κοινής ησυχίας ιδίως τις μεταμεσονύκτιες ώρες συνεχίζουν να ταλαιπωρούν την περιοχή και τους ήδη ''κουρασμένους'' κατοίκους της.

Ο Σύλλογος μας κάνει όλες τις νόμιμες κινήσεις προς τους αρμόδιους φορείς όσον αφορά τη παρούσα κατάσταση.

Καλούμε φίλους και κατοίκους της περιοχής της Ροτόντας να γίνουν μέλη του Συλλόγου μας και η δύναμη της φωνής μας να μεγαλώσει.