Skip to main content

Νέες γεύσεις παγωτού φέρνει το φετινό καλοκαίρι η Κρι Κρι

Νέα σειρά παγωτών φέρνει στα κίτρινα ψυγεία η Κρι Κρι και υπόσχεται «μοναδικές, καλοκαιρινές στιγμές δροσιάς και ξεγνοιασιάς».

Τη νέα της σειρά παγωτών για το φετινό καλοκαίρι εγκαινιάζει η Κρι Κρι.

Στα κίτρινα ψυγεία της εταιρείας διατίθενται τα νέα παγωτά, τα οποία υπόσχονται «μοναδικές, καλοκαιρινές στιγμές δροσιάς και ξεγνοιασιάς».

«Είτε βρίσκεστε με φίλους στην παραλία κάτω από τον καυτό ήλιο και θέλετε να απολαύσετε ένα δροσιστικό παγωτό, είτε χαλαρώνετε στο σπίτι με την οικογένειά σας ένα ήρεμο απόγευμα, η Κρι Κρι είναι εδώ και σας προσφέρει μοναδικές καλοκαιρινές και πρωτότυπες επιλογές, μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων για όλα τα γούστα», τονίζει στην ανακοίνωσή της η Κρι Κρι.

Το νέο παιδικό παγωτό «Peppa Pig», στις αγαπημένες γεύσεις βανίλια-κακάο, έρχεται να ενθουσιάσει τους μικρούς μας φίλους με τα συναρπαστικά αυτοκόλλητα που είναι διαθέσιμα σε κάθε κυπελάκι, συνδυάζοντας την απόλαυση με διασκεδαστικό παιχνίδι.



Για όσους θέλουν να συνδυάσουν μοναδική γεύση και απόλαυση με 0% ζάχαρη και 0% λιπαρά, τα αγαπημένα Κρι Κρι Μaster 0% έρχονται στη νέα φρουτένια γεύση Red Fruits, πάντα με επικάλυψη πραγματικής σοκολάτα.



Οι λάτρεις των ξεχωριστών γεύσεων θα ενθουσιαστούν με τον νέο συνδυασμό έκπληξη που παντρεύει λαχταριστή σοκολάτα με πλούσιο φυστικοβούτυρο για «Grand» απόλαυση, με το νέο πύραυλο Rodeo Grand Σοκολάτα-Φυστικοβούτυρο.



Και για ένα ταξίδι στην Ελλάδα της παράδοσης, το μοναδικό Royal Σύκο φέρνει μαζί του γεύση από αγαπημένα καλοκαίρια.

Η απόλαυση Κρι Κρι πολλαπλασιάζεται στις οικογενειακές και οικονομικές συσκευασίες παγωτών για να μοιραστείτε τη χαρά με τους φίλους και την οικογένειά σας. Οι αγαπημένοι πύραυλοι Rodeo moment με γεύση βανίλια διατίθενται στην οικονομική συσκευασία 5+1 δώρο και τα Heartmade Ice cream στην οικονομική συσκευασία 12 mini παγωτών. Επιπλέον, επιλεγμένες συσκευασίες του οικογενειακού παγωτού Heartmade διατίθενται με 50% επιπλέον δωρεάν προϊόν.