Skip to main content

Νεαροί «χτυπούσαν» επί δύο μέρες σε οικίες της Χαλκιδικής

Εντοπίστηκαν τα άτομα να επιβαίνουν σε αγροτικό όχημα και αντιλαμβανόμενοι την αστυνομική παρουσία προσπάθησαν να διαφύγουν

Συνελήφθησαν χθες τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής, δύο νεαρά άτομα, ηλικίας 24 και 25 ετών, για 6 κλοπές και απόπειρες κλοπής που έγιναν το τελευταίο διήμερο στην Χαλκιδική.

Ειδικότερα, μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, εντοπίστηκαν τα άτομα να επιβαίνουν σε αγροτικό όχημα και αντιλαμβανόμενοι την αστυνομική παρουσία προσπάθησαν να διαφύγουν, ωστόσο ακινητοποιήθηκαν και διαπιστώθηκε να μεταφέρουν μεταλλικά κουφώματα, τα οποία αφαίρεσαν λίγο νωρίτερα από οικία σε περιοχή της Χαλκιδικής.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι νεαροί διέπραξαν στις 21 και 22 Νοεμβρίου ακόμα 3 κλοπές και 2 απόπειρες κλοπής από περιφραγμένους χώρους οικιών στην ίδια περιοχή, αφαιρώντας διάφορα αντικείμενα.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία (κατσαβίδια, σιδερένιος λοστός κ.α.).

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.